Logo Camping San Damiano
 San Damiano Camping

Home  > FAQ

FAQ

+ Komt u bij ons verblijven?

Adres van Camping San Damiano: D 107- Lido de la Marana, 20620 Biguglia (2B).
GPS-coördinaten: 42°37` 45 N - 9° 28` 05 E


Informatie:
Centrum van Bastia (haven en veerboten) 9 km, 15 minuten met de auto
Bushalte (Fango-Bastia), van maandag tot vrijdag worden bussen ingelegd op de route Bastia-Marana-Aéroport (fietsen zijn toegestaan). Informatie: Transportbedrijf Antoniotti: 04.95.36.08.21
Station van Furiani 4,5 km, 6 min. met de auto, 15 minuten met de fiets weg langs een fietspad.
(Lijn Bastia-Calvi/lijn Bastia-Ajaccio)
Luchthaven van Bastia-Poretta 17 km, 20 min. met de auto vanaf het Lido.

+ Op welke afstand bevindt zich de zee en een zandstrand?

Vanaf de Camping San Damiano, zijn er meerdere directe toegangen tot het strand. Het strand is een zandstrand en u hoeft geen weg over te steken om het strand te bereiken.

+ Wordt de camping bewaakt?

Er is altijd een bewaker aanwezig op onze site. Hij zorgt voor onze gasten die laat aankomen en bewaakt onze parking.

+ Wat gebeurt er in geval van een verlate aankomst?

In geval van een late aankomst na het sluiten van de receptie zal onze bewaker u ontvangen en u de sleutel van uw accommodatie overhandigen of u begeleiden naar een staanplaats.

+ Wat moet ik doen in geval van vroegtijdig vertrek?

Het uitchecken worden op voorhand voorbereid, zodat u de camping kunt verlaten bij het openen van de slagbomen om 06u30.

Over de teruggave van de borg: Als de huurder buiten de openingsuren van de receptie vertrekt, wordt de bungalow later gecontroleerd en wordt de borg vernietigd of per post teruggestuurd.

+ Is er parkeergelegenheid voor voertuigen in de buurt van de bungalows?

Alle bungalow-villages beschikken over parkeergelegenheid in de buurt. In geval van een extra voertuig (aanhangwagen, boot, motor, enz.) zal onze receptie u aanwijzen waar u het voertuig kunt parkeren en zal extra in rekening gebracht. Specifieke parkeerplaatsen voor grote voertuigen (vrachtwagen, bus, bestelwagen, enz.) worden u door onze receptie toegewezen. In het geval van een camper bent u verplicht om een staanplaats te huren.Geeft dit op bij het reserveren.

+ Mag ik een tent naast mijn bungalow plaatsen?

Het is ten strengste verboden om een tent of hangmat naast een bungalow te plaatsen. Er zijn staanplaatsen voor dit doel voorzien.

+ Worden er barbecues toegestaan op de standplaatsen?

Omdat de camping in een gebied met een hoog brandrisico ligt, worden alleen gas- of elektrische barbecues toegestaan op de standplaatsen van de camping.
Er worden geen barbecues, bakplaten, kooktoestellen of wat dan ook toegestaan op de houten terrassen van onze bungalows.

+ Wat als ik met mijn hond reis?

Huisdieren zijn toegestaan op onze camping, maar er wordt een toeslag aangerekend volgens de gewenste periode.Er wordt één hond per bungalow toegestaan, op voorwaarde dat dit op het moment van reservering wordt gemeld. Deze moeten voortdurend worden bewaakt en moeten door de eigenaars tijdens het verblijf aan de lijn worden gehouden. Elk gebrek aan hygiëne of veiligheid die door het dier wordt veroorzaakt, zal worden gesanctioneerd met de verdrijving van de eigenaars. LET OP: Alle honden van categorie 1 en 2 ('gevaarlijke honden') zijn strikt verboden en worden niet op onze camping toegestaan.

+ Beschikt de camping voer internettoegang?

Er is gratis wifi in de COCOON van 06u tot 23u en een internetpunt bij de receptie van 8u tot 20u.

+ Welke zijn de openingsperiodes van de camping?


Receptie: van 28 maart tot 2 november 2015, laagseizoen: 8u00 tot 20u00 - hoogseizoen (juli/augustus): 7u30 - 22u00.
Supermarkt 8àHuit: van 6 mei 2015 tot 31 oktober 2015.
Zwembad: midden april – eind oktober.
Wasserij: van 28 maart tot 2 november 2015, laagseizoen: 8u00 tot 20u00 - hoogseizoen (juli/augustus): 7u30 - 22u00.
Bar-restaurant-pizzeria: van 25 april tot 30 september.

+ Welke borg zal me worden gevraagd bij het huren van een accommodatie?

Bij aankomst wordt er een borg van 300 euro aan de klant gevraagd. Deze borg zal worden teruggegeven op de dag van vertrek en na een volledige controle van de bungalow.
Als de huurder vertrekt vóór de aankomst van de schoonmaakdiensten (8u00), wordt de bungalow later gecontroleerd en wordt de borg vernietigd of per post teruggestuurd.

+ Kan ik mijn reservatie wijzigen of annuleren ?

Wijzigingen van de reservering kunnen gebeuren zonder wijzigingskosten, binnen de grenzen van vastgestelde voorwaarden volgens het gekozen reserveringstarief en beschikbaarheid. ECO-tarief: niet wijzigbaar. STANDARD-tarief: wijzigbaar onder voorwaarden. FLEXIBLE-tarief: wijzigbaar onder voorwaarden. Om een wijziging of annulering te vragen, dank u contact met ons op 04 95 33 68 02. Voor meer info, zie bijlage 1 van onze voorwaarden van de verkoop.

+ Welke betalingsmethoden worden er op de camping aanvaard?

U kunt uw verblijf op onze camping op de volgende manieren betalen:
- cash
- vakantiecheques:
- bankkaarten: bankkaarten, Visa, Mastercard, Diners
- maaltijdcheques (supermarkt)

Opmerking: Cheques worden alleen aanvaardt voor de borg van de bungalow.

+ Zijn mijn bankgegevens beveiligd?

Alle nodige middelen worden toegepast om de vertrouwelijkheid en de veiligheid van gegevens die via het web worden verstuurd te verzekeren. De betalingstransactie dient u op het moment van aankoop uit te voeren via de PayZen-service en na het klikken op de knop 'Mijn reservering bevestigen'.De financiële partner van Camping San Damiano is BNP PARIBAS, met de VADS- en PayZen-oplossingen die een maximale veiligheid garanderen met behulp van TLS (versleuteling van alle kaartgegevens) en de vele certificaties (PCI DSS-certificatie, Cartes Bancaire CB-certificatie, Visa-betrouwbaarheidscertificaat, enz.). Op geen enkel moment zijn de bankgegevens voor de handelaar zichtbaar. Aandacht voor de veiligheid met betrekking tot online betalingen de kaarthouder moet dezelfde persoon die online geabonneerd zijn.

+ Hoe krijg ik toegang tot mijn klantaccount?

U kunt zich bij uw account aanmelden door direct naar de startpagina van de website te gaan: www.campingsandamiano.com. Het gevraagde e-mailadres en wachtwoord komen overeen met deze die u tijdens het online reservatieproces hebt opgegeven (de aanmeldgegevens worden ook weergegeven in de bevestigingse-mail).

+ Is er toegang voor personen met beperkte mobiliteit?

De camping beschikt over toegang voor personen met beperkte mobiliteit. Vanaf het seizoen 2015 beschikken we over een bungalow die speciaal is ontworpen om deze personen een grotere autonomie te bieden, zodat de toegankelijkheid wordt vergemakkelijkt (douche uit een stuk met geïntegreerde stoel en leuning, keuken met toegang onder het werkblad, draaizones in de verschillende ruimtes, ruime kamers, enz.).

+ Zorgen de vijvers voor veel muggen?

Elke zomer vinden er rond de Biguglia-vijver in het natuurreservaat specifieke behandelingen tegen muggen plaats om de lokale bevolking en vakantiegangers een rustige vakantie te garanderen. Daarom zal u op onze camping en het hele eiland geen last hebben van muggen

+ Hoe groot is de camping?

Camping San Damiano beschikt over 173 staanplaatsen met een gemiddelde oppervlakte van 90 m² voor de kleintjes.

+ Zijn alle plaatsen zijn voorzien van een elektrische aansluiting?

Camping San Damiano beschikt over X stroomvoorzieningen (Europese stekkers) met XX elektrische aansluitingen (6 ampère) die op het hele worden teruggevonden. Bij aankomst vindt u een stroomvoorzieningspunt met een gratis aansluiting (stekkerdozen zijn verboden) die u kunt installeren op een nabijgelegen onbezette standplaats.

+ Wat te doen in geval van bijzondere reserveringsaanvraag?

Voor speciale verzoeken bij uw reservering (bijv. Keuze van een bepaalde bungalow, extra voertuig, hotel 's nachts, overschrijving of anderen) dank u contact opnemen met onze receptie op telefoonnummer 04.95.33.68.02 elke dag van 09:00 tot 12u en 14u tot 18u of via e-mail op het volgende adres: réservation@campingsandamiano.com.

+ Wilt u contact met ons opnemen?

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen
- via internet: ga naar www.campingsandamiano.com en klik vervolgens op de rubriek Contact opnemen.
- per telefoon: op +33(0)4 95 33 68 02. Onze hostessen verwelkomen u met plezier en een goed humeur in het Engels, Frans, Duits en Italiaans.
- via e-mail: vation@campingsandamiano.com of info@campingsandamiano.com
- per post: Camping San Damiano, Lido de la Marana 202620 Biguglia Haute-Corse.